Companie Servicii & Solutii Calculator RCA Parteneri Contact

Unde gasesc cel mai ieftin RCA?

RCA sau asigurarea de raspundere civila auto este tipul de asigurare prin care sunt despagubite daunele produse persoanelor implicate intr-un accident de circulatie din vina conducatorului auto asigurat.

Asigurarea RCA nu acopera si daunele produse autorurismului persoanei vinovate de producerea accidentului, acestea vor fi acoperite de asigurarea de tip CASCO.

Asigurarea RCA este obligatorie pentru toti posesorii de autoturisme si are scopul de a despagubi tertii implicati intr-un accident auto indiferent de situatia materiala a celui care a produs accidentul.

Contractul de asigurare RCA se poate incheia pe 6 sau 12 luni la orice companie de asigurari autorizata in acest sens. De asemenea, din 2010,  politele de asigurare RCA se pot emite si in sistem electronic.

Pretul asigurarii RCA se calculeaza in functie de mai multe criterii, ca de exemplu: tipul de persoana (fizica sau juridica), tipul de autovehicul, capacitate cilindrica.

Companiile  de asigurari ofera preturi diferite, insa Pintilie Broker de Asigurare va poate ajuta sa gasiti cel mai ieftin RCA.

Servicii & Solutii PBA