Companie Servicii & Solutii Calculator RCA Parteneri Contact

RCA ieftin-pasi la cumpararea online

Cea mai simpla solutie prin care puteti obtine un RCA ieftin este sa il comandati online. Astfel, nu va mai trebui sa va deplasati pana la o societate de asigurari sau la un broker.

Pintilie Broker de Asigurare colaboreaza cu cele mai importante companii de asigurare din Romania si va pune la dispozitie un comparator de preturi.

Care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmez?

Dupa ce ati accesat comparatorul online trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi

  1. Completati datele necesare despre dumneavoastra (tipul de persoana,  data la care ati obtinut permisul de conducere, mediul din care proveniti,  adresa etc) si despre masina(marca si modelul , capacitatea cilindrica)
  2. Comparati tarifele.  Dupa ce ati introdus datele veti primi tarifele practicate de toate societatile de asigurare si il veti putea alege pe care care vi se potriveste.
  3. Confirmati comanda. Dupa ce ati plasat comanda veti fi contactat de un operator call center pentru confirmare. 
  4. Primiti polita. Dupa confirmarea comenzii veti primi polita gratuit acasa la dumneavoastra sau la orice alta adresa doriti.  Pana la primirea politei, veti primi pe e-mail varianta electronica  a acesteia.

Pe langa fapptul ce este comod si economisiti timp, daca alegeti sa incheiati un RCA online veti fi instiintati cu o saptamana inainte ca polita sa expire.

Servicii & Solutii PBA