Companie Servicii & Solutii Calculator RCA Parteneri Contact

Viziune & Misiune

PBA exista pentru a aduce valoare in viata oamenilor si companiilor din Romania. Misiunea noastra este sa oferim servicii eficiente si rapide in domeniul asigurarilor, croite pe nevoile reale ale clientilor nostri.

Valorile PBA

UAU!
Obtin un UAU! ori de cate ori pot: de la clienti, de la colaboratori, de la parteneri. Actiunile mele trebuie sa fie deasupra si dincolo de ceea ce oamenii asteapta.

Schimbarea
Imi place schimbarea. Cei care imi cer zilnic ajutorul au o mare diversitate de nevoi. Am puterea de a ma schimba.

Bucuria
Ma bucur de viata. Pot sa creez un mediu relaxat, amuzant si plin de viata. Oamenii care ma contacteaza sunt atrasi imediat de degajarea cu care sunt abordati.

Curajul
Cand gresesc, am curaj. Tratez greselile si posibilele esecuri cu indrazneala. Daca nu mai si gresesc inseamna ca nu sunt gata sa-mi asum riscuri. Numai din greselile asumate pot invata si pot evolua.

Dezvoltarea
Imi doresc sa cresc atat profesional cat si personal. PBA este in continua crestere. Daca ma multumesc sa raman la un anumit nivel, toata echipa poate sa imprumute aceasta atitudine. Daca eu cresc, creste si cel care vine in urma mea.

Deschiderea
Sunt deschis si cinstit cu cei de langa mine si cu cei din afara echipei. Cand comunic cu un coleg, cu un client sau cu un partener, fiecare trebuie sa simta ca e important. Construiesc constant si cu delicatete sentimentul de incredere.

Diversitatea
Il accept pe celalalt asa cum este. Vorbaret, tacut, inalt, scund, calm sau expansiv. Oricine poate avea o zi sau mai multe zile proaste. Important este sa-l sustin, sa vad ce este bun in el si sa-i fac cunoscut ca apreciez acest bun.

Mai mult cu mai putin
Incerc mereu sa fac mai mult folosind mai putin. "Lasa ca merge si asa" nu e ceea ce imi doresc. Pentru mine, "Bine" este dusmanul lui "Minunat". Muncesc din greu pana rezolv problema.

Pasiunea
Imi place sa actionez cu pasiune. Perseverent. Cand este cazul, cu sentimentul urgentei. Pasiunea si determinarea sunt contagioase.

Modestia
Vreau si pot sa fiu modest. Ma bucur atat de succesul companiei cat si de succesul meu personal, dar am grija sa nu ranesc pe nimeni. Il tratez pe cel de langa mine asa cum as vrea eu sa fiu tratat.

Servicii & Solutii PBA