Companie Servicii & Solutii Calculator RCA Parteneri Contact

Despre noi in presa

In anul 2006 a fost lansata prima versiune a site-ului www.rca-ieftin.ro, primul prin care se putea verifica on-line tariful RCA si se putea comanda RCA cu livrare la domiciliu.

Articole

Cartea Verde

Cartea Verde reprezinta asigurarea de raspundere civila auto in afara teritoriului Romaniei. Practic,  aceasta acopera pagubele produse tertilor pe teritoriul altor tari.

Incepand cu anul 2007, Cartea verde este inclusa in polita RCA.  Exista 45 de state care care folosesc acest sistem, insa, in functie de


RCA ieftin-pasi la cumpararea online

Cea mai simpla solutie prin care puteti obtine un RCA ieftin este sa il comandati online. Astfel, nu va mai trebui sa va deplasati pana la o societate de asigurari sau la un broker.

Pintilie Broker de Asigurare colaboreaza cu cele mai importante companii de asigurare din Romania si va pune la dispozitie un comparato


Unde gasesc cel mai ieftin RCA?

RCA sau asigurarea de raspundere civila auto este tipul de asigurare prin care sunt despagubite daunele produse persoanelor implicate intr-un accident de circulatie din vina conducatorului auto asigurat.

Asigurarea RCA nu acopera si daunele produse autorurismului persoanei vinovate de producerea accidentului, aceste


Diferenta dintre asigurarea CARGO si CMR?

Asigurarea CARGO si asigurarea CMR sunt confundate in mod frecvent. Desi ambele tipuri de asigurare acopera riscurile aferente unei operatiuni de transport, beneficiarii sunt diferiti. Mai exact, asigurarea Cargo este incheiata de catre proprietarul marfurilor in timp ce asigurare CMR este incheiata de catre tranportatori.


Asigurarea malpraxis

Asigurarea malpraxis se incheie de catre cei care pot prejudicia alte persoane  prin activitatea pe care o desfasoara. Acest tip de asigurare acopera riscurile ce apar din cauza unor erori sau a neglijentei in exercitatarea profesiei. Prejudiciile pot fi de ordin moral sau material.

Asigurarea malpraxis este in


Servicii & Solutii PBA